Isparta elması tanzimi başladı
İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Isparta mitinginde açıkladığı elma tanziminde ilk tırlar, Ankara ve İstanbul’daki noktalara gönderildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından satın alınmak suretiyle, hem üretici hem de tüketicinin yüzünü güldürülmesi amaçlanan elma tanzim çalışmalarında, fırsatçılara fırsat tanınmaması hedefleniyor.

Isparta elması tanzimi başladı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, elmanın maliyeti kurtaracak şekilde tanzim edilmesi dolayısıyla üretici adına teşekkür etti.

Isparta elması tanzimi başladı

"ÇİFTÇİLERİMİZ ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda, ilk elma tanzimleri için yüklenen tırların yola çıktığının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Selçuk, yaşanan gelişmenin sevindirici olduğunu söyleyerek, "Biz daha evvel zaten milletvekillerimizle bu konuları paylaşıyorduk. Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç, o dönemin Plan Bütçe Komisyon Başkanı'ydı. Cumhurbaşkanımıza bu konuyu ilettiğini söylemişti. Cumhurbaşkanımıza da bu konuya duyduğu hassasiyetinden dolayı tüm çiftçilerimiz adına ayrıca şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Isparta elması tanzimi başladı

Isparta elması tanzimi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)