İstanbul'da insanlara zorla senet imzalatan çete kamerada
İHA

ÇETE

Alınan ihbarlar sonrası bir çetenin yağma tefecilik yaptığı ve tartıştıkları 2 kişiyi silahla yaraladığı bilgisi üzerine Organize Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

TALİMAT CEZAEVİNDEN

Çalışma kapsamında çete üyelerinin, Çakarlar ve Yedi Bela Kardeşler olarak bilinen organize suç örgütlerinin cezaevinde bulunan liderlerinin talimatıyla hareket ettiği tespit edildi. Başlatılan teknik ve fiziki takip sonucu şebeke üyelerinin Avcılar, Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu’nda belirlenen adreslerine operasyon düzenledi.

1'İ KADIN 7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında 1’i kadın 7 şüpheli gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda 3 adet tabanca ve mermi ile birlikte 25 adet çek senet ele geçirildi.

820 BİN LİRALIK YAĞMA YAPTILAR

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilerin,yaklaşık 820 bin liralık yağma yaptıkları ve 1 milyon liralık ise zorla senet imzalattıkları ortaya çıktı.

İstanbul'da silahlı kavga saniye saniye kamerada VİDEO

İstanbul'da insanlara zorla senet imzalatan çete kamerada

SİLAHLI KAVGA KAMERADA

Şebeke üyelerinin tartıştıkları bir kişiyi vurma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şebeke üyelerinin bir vatandaşla iş yerinde tartıştıkları görülüyor. Tartışmanın ardından şüphelilerden biri silahını çekince diğer şahıs da silahına sarılıyor. Çatışma anları kameraya anbean yansıyor. Toplam 12 eyleme karıştıkları tespit edilen şüpheliler, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)