Karabüksporlulardan penaltı isyanı

Karabüksporlulardan penaltı isyanı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kardemir Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan bir pozisyon Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında büyük yankı buldu.

SOW TANJU'YA FAUL YAPTI MI?

Mücadelenin 2-1 Fenerbahçe lehine devam ettiği 87. dakikada Fenerbahçe ceza alanı içerisinde Moussa Sow ile mücadeleye giren Karabüksporlu Tanju Kayhan'ın yerde kalmasıyla ev sahibi takım penaltı bekledi.

Tribünler ve Karabüksporlu futbolcular hakem Cüneyt Çakır'a itiraz etti. Bu sırada karşılaşmayı takip eden Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar hakem Cüneyt Çakır'ın bu kararına büyük tepki gösterdi.

Karabüksporlulardan penaltı isyanı

Spor yorumcuları Mustafa Denizli, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu penaltı pozisyonunu değerlendirdi..

MUSTAFA DENİZLİ PENALTI DEDİ

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında maçı yorumlayan Mustafa Denizli pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.

AHMET ÇAKAR: KARAR DOĞRUYDU

''Cüneyt Çakır kendinden emin, kusursuz bir maç yönetti. İkinci yarıda bir pozisyonda Karabükspor Sow'un rakibini çektiği gerekçesiyle bir penaltı bekledi. Ama devam kararı doğruydu. Karabüksporlu oyuncu, Sow'un elini hissettiği an kendini yere bıraktı.''

TOROĞLU: ÇAKIR'A SAYGI DUYMAK GEREKİR

''Karabüklüler'in istediği bir penaltı pozisyonu var. Karşılaşmanın son bölümünde yaşanan bir pozisyon.. F.Bahçeli Sow ile Karabüksporlu Tanju arasında yaşanıyor.. Ancak dünkü televizyon çekimine göre, bunu o görüntülerden anlayan varsa beri gelsin... Hakem Cüneyt Çakır da pozisyona yakın olduğuna göre onun kararına saygı duymak gerekir.''