Kartal Belediyesi'nden skandal paylaşım
ensonhaber.com

Kartal Belediyesi sosyal medya hesabından AK Partililer'e hakaretler içeren skandal bir paylaşım yaptı. Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinde 'akyürüyenler' adlı fantastik karakterler üzerinden AK Partililer'e hakaret içeren göndermelerde bulundu.

Diziye atıfta bulunarak kışın geldiğini ve böylece akgezenlerin ortaya çıkabileceğini vurgulayan hesapta "Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar" denilerek AK Partili vatandaşlar kast edildi.

AK PARTİLİ VATANDAŞLARA 'CAHİL' GÖNDERMESİ

AK Partili vatandaşlara açık bir şekilde 'cahil' göndermesi de yapıldı. Paylaşımda "Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan..." denildi.

"YOBAZLIK YÜZE BÖYLE BİR ÇİRKİNLİK Mİ VERİYOR"

Hızını alamayan hesap şöyle devam etti: "Pek de çirkinler, pek... Yobazlık böyle yüze bir çirkinlik mi veriyor, bir acayiplik mi bilinmez... Akyürüyenlerin mümkünse dünyanın hiç bir yerinde olmamasını da dileyelim"

Kartal Belediyesi'nden skandal paylaşım

YAZIDA SADECE DİZİDEN BAHSETMİŞLER (!)

Vatandaşalara hakaret eden bu skandal paylaşım bir tarafa, belediye hesabı insanların aklıyla alay eder bir biçimde, tepkiler üzerine daha skandal bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, bu paylaşımda AK Partili vatandaşları kast etmediklerini yalnızca diziden bahsettiklerini söylediler. Özür dilemeyi akıllarından geçirmedikleri gibi insanları bir kez daha aptal yerine koyarak "Yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesini rica ederiz" dediler.

Kartal Belediyesi'nden skandal paylaşım