Kaza yapan kadın kocasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaza yapan kadın kocasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

Amerikalılar Los Angeles kentindeki sıradışı kazayı konuşuyor. Her zaman gördüğümüz kazalardan çok farklı olan olay şöyle gelişti. Bel Air'de yaşayan 87 yaşındaki Benjamin Neufeld geçtiğimiz cuma sabahı her zamanki gibi evinin salonunda kahvesini yudumluyordu.

YAN YATAN ARAÇTA MAHSUR KALDI

Birden müthiş bir gürültüyle irkildi. Ses dışarıdan gelmişti. Hemen dışarı çıktı. Çok geçmeden 85 yaşındaki karısı Elizabeth Neufeld'in mavi renkli Honda marka otomobilini yan devirip, içinde mahsur kaldığını gördü. Eşini kurtarmak için hamle yaptı: Ama yaşlı olduğu için pek fazla bir şey elinden gelmedi.Hemen ambulans çağırdı. Bu çok ilginç kazada eşinin yaralanmadığını anlayan Benjamin Neufeld hatıra fotoğrafı çektirmeye karar verdi.

Kaza yapan kadın kocasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

ÖLÜMSÜZLEŞTİRELİM DEDİK

Benjamin Neufeld yerel yayın yapan KTLA televizyonu mikrofanlara olağandışı kazayı anlattı: "Baktım Elizabeth yan yatmış araçta hiç istifini bozmuyor. Yaralanmamış da. Ambulansı beklerken dedim ki bu anı ölümsüzleştirelim. Komşularımızdan birini elinde kamerayla görünce poz verdik. " Los Angeles polisi,birçok televizyon kanalında sunucuları kahkahaya boğan kazanın Elizabeh Neufeld'in kaldırıma hızla çarpması sonucu meydana geldiğini duyurdu.