Kazakistan- Türkiye İnşaat Forumu 22 Nisan'da

fgdg

Fuar sırasında YEM Fuarcılık’ın, Kazakistan Büyükelçiliği ve DEİK / Türk-Kazak İş Konseyi işbirliği ile gerçekleştireceği “Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu”, Türk inşaat sektörünün gözde pazarlarının arasında yer alan Kazakistan ile Türk yapı sektörünün gerçekleştirebilecekleri işbirlikleri için önemli bir platform oluşturacak.

Forum ile iki ülke inşaat sektörü arasında Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatı, yurt dışı müteahhitlik ve Türk inşaat malzemeleri üreticilerinin bölgedeki yatırım olanaklarının değerlendirilip geliştirilmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

YÜKSEK HACİMLİ YATIRIM PROJELERİ İLE GÜNDEME GELİYOR

“Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu”na, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Başkanı Ablay Isabekovich Myrzakhmetov, Kazakistan Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcısı Omari Kharbediya, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Sembol İnşaat Kazakistan Bölge Genel Müdür Yardımcısı Eren Gümüş, Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel konuşmacı olarak katılacak.

Son yıllarda inşaat alanındaki yüksek hacimli yatırım projeleriyle gündeme gelen Kazakistan’ın, Türk inşaat sektörüne sunduğu fırsatların masaya yatırılacağı forum 22 Nisan 2015 tarihinde Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Tüyap Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.