Kemal Gülen Samanyolu Yayın Grubu'nu alime benzetti
ensonhaber.com

TÜRKSAT ile 2014 yılına kadar anlaşması bulunan Samanyolu grubuna ait Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ve Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 televizyon ve radyo kanalının yayını kesildi.

Kemal Gülen Samanyolu Yayın Grubu'nu alime benzetti

Kemal Gülen Samanyolu Yayın Grubu'nu alime benzetti VİDEO

STV'Yİ ALİME BENZETTİ

Yayın kesilmeden önce Samanyolu TV'de kanalın TÜRKSAT'tan çıkarılmasıyla ilgili yorum yapan Kemal Gülen, kanalı alime benzetti ve "Dünyada herkes ölse bir kenara, o alim ölse bir kenara. Bugün bu yayın grubu, böyle bir ilmi temsil ediyor" dedi.

SAMANYOLU EROTİK KANALLARIN ARASINDA

Öte yandan Cemaat kanallarının yayınına devam edeceği Hotbird uydusu, üzerinden yayın yapan erotik kanallarıyla biliniyor. Arama motoru Google'da, Hotbird ile ilgili bir şey arayınca önce erotik içerikler kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Kemal Gülen Samanyolu Yayın Grubu'nu alime benzetti

"ALİMİN ÖLÜMÜ, ALEMİN ÖLÜMÜ"

Gülen'in açıklamaları şöyle:

"Bir insan öldürülür, ölebilir. Allah yolunda da ölebilir, herhangi bir vesileyle de ölebilir. O bir aileyi ilgilendirir, keder verir. Fakat bugün yapılmak istenen, alimin ölümü, alemin ölümü der. Bilge insanın Allah ile kullar arasında o ilmi rabıtayı kuran ve bütün kainatı Allah adına okuyan o insanın ölümü bütün bir alemin ölümüdür. Dünyada herkes ölse bir kenara, o alim ölse bir kenara. Bugün bu yayın grubu, böyle bir ilmi temsil ediyor.

SAMANYOLU TV'NİN TÜRKSAT'TAN ÇIKARILDIĞI AN

"BURANIN KARARTILMASI BAŞKA BİR ŞEY"

Buranın karartılması, sadece bir ailenin karartılması, şu kadar insanın işsiz kalması değil. Vallahi değil. Buranın karartılması başka bir şey. Türkiye'nin muhtemel bahar geleceğinin geciktirilmesi. Dünyanın muhtemel adalet ve barış içinde yaşayabilme ihtimalinin geciktirilmesi demek. Doğruların gizlenmesi demek. İnsanların doğrulardan, ahlaktan bihaber kalması demek. Şiddetle beyinlerinin yıkanması demek, ahlaksızlıkla beyinlerinin yıkanması demek. TÜRKSAT'taki değerli yöneticiler, azıcık vicdanınız varsa, buradaki insanları tedirgin etmeyin."