Kemal Kılıçdaroğlu: Bu rejimin adı Recebullah

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu rejimin adı Recebullah

12 Haziran'daki genel seçimlerde oy hedeflerinin yüzde 40 olduğunu ifade eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için Deniz Baykal'ın aday olabileceği imasında bulundu. Fenerbahçeli olan CHP lideri, TT Arena'da yaşananları değerlendirirken 3 çocuğunun da Galatasaraylı olduğunu anlattı.

BAŞBAKAN ARENA'YI LÜTUF OLARAK GÖRÜYOR

Arena'daki ıslıklı protestoya tepki gösterip stadı terk eden Başbakan'ın tavrını eleştiren CHP lideri, ‘Erdoğan, Arena'yı bir lütuf olarak görüyor. Stat halkın parasıyla yapılıyor Kendi cebinden mi ödedin' dedi.

BU REJİMİN ADI RECEBULLAH

Kılıçdaroğlu, Hizbullah tahliyeleriyle ilgili soruya, ‘AKP'nin yüz karası. Serbest bırakılmaları yargıya yüklediler. Bütün suç kendilerinin. Meclis Başkanı bile bu kişiler serbest bırakılırken izlenmeleri konusunda İç İşleri Bakanlığı'nı daha dikkatli olmaya çağırdı. Aslında bu rejimin adı Recebullah' diye yanıt verdi.

Posta Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'de şu anda olan en komik şeyin Başbakan'ın bağırması olduğunu söyledi. CHP lideri, ‘Ne bağırıyorsun öyle! Önünde mikrofon var. Onu bile görmüyorsun. Oradan ses gitmiyor mu sanıyorsun? Bağıra bağıra milleti sağır ettin sonunda. Gürültü kirliliği bu başka bir şey değil' dedi.