Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

kış

Kış aylarında ev dekorasyonu yaparken aslında çok fazla aksesuar kullanmaya gerek yoktur. Ufak dokunuşlarla bir mekanı şık bir görünüme kavuşturmak için kışa özgü ürünlerden faydalanmak son derece kolaydır. İşte sizlere kış dekorasyonu için aksesuar seçiminde kullanabileceğiniz ideal fikirler;

ŞALLAR

Eğer evinizde kış aylarının soğuk havasını kıracak bir aksesuara ihtiyaç duyuyorsanız koltuklarınızın üzerine şallar ile şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Dilerseniz koltukların kol kısmına şallarınızı rastgele asabilir, dilerseniz de koltuğunuzun üzerine şal sererek şık bir dekorasyon stiline imza atabilirsiniz.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

BATTANİYELER

Şallar gibi yine koltuklar üzerinde kullanabileceğiniz kışa uygun dekorasyon fikirlerinden birisi de battaniyelerdir. Battaniyeleri koltukların üzerine serebilir ya da birkaç battaniyeyi katlayarak koltuğunuzun uç kısmına şık bir şekilde yerleştirerek kışa özgü farklı bir görünüm yaratabilirsiniz.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

KIŞA UYGUN TABLOLAR

Kışı yansıtan ve kar, yağmur ya da soğuk havayı temsil eden tabloları iç mekanlarda kullanmak da iyi bir fikir olacaktır. Özellikle karla kaplı bir şehir tablosu kış aylarında salon dekorasyonu için vazgeçilmez aksesuarlardan biridir.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

MUMLAR

Kokulu, renkli ve birbirinden farklı görünümlere sahip mumlar da kış dekorasyonu için aksesuar önerileri arasında yer almaktadır. Eğer salonunuzda okuma köşeniz varsa koltuğunuzun yanındaki sehpaya büyükten küçüğe doğru sıralanmış birkaç mum yerleştirebilirsiniz ya da camınızın önüne küçük bir koltuk koyarak cam kenarına mumlarla şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

KURUMUŞ DALLAR VE YAPRAKLAR

Kış aylarını temsil eden ve rahatlıkla bulabileceğiniz dekorasyon aksesuarlarından birisi de kuru dallardır. Kuru dalları sehpanızın üzerinde şık bir şekilde dekore edebilirsiniz. Dilerseniz cam kenarına da bu dallarla hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar

KOZALAKLAR

İşte kışa özgü en doğal aksesuar fikirlerinden birisi. Kozalakları dilerseniz doğal renginde, dilerseniz de farklı renklere boyayarak kullanabilirsiniz. Sehpanızın üzerine doğal haliyle serpiştireceğiniz kozalaklar kış dekorasyonu için kullanılabilecek aksesuarlar arasında oldukça kolay ve zevkli bir seçimdir.

Kış dekorasyonu için ideal aksesuarlar