Kıvırcık Ali cenaze töreni

Kıvırcık Ali cenaze töreni

Dün sabaha karşı 05.45 sularında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden türkücü Kıvırcık Ali için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

ON BİNLER ONU UĞURLADI

Sanatçı için bugün Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine katılan 10 binlerce kişi zaman zaman izdiham yaşanmasına neden oldu...

Cenazedeki son görüntüler için tıklayın

Cenazeden fotoğraflar için tıklayın

* CHP'li Mehmet Sevigen Genel Başkan Chp adına burada denilerek kürsüye çağrıldı ve Sevigen kürsüde şunları söyledi: "Alim sen gittin ama Aleviler hala özgür değil! Niye bizi bırakıp gittin? Laik cumhuriyetten yana olanların boynu bükük bu ülkede!"

ARİF SAĞ BİR KONUŞMA YAPTI

*Törende bir konuşma yapan Arif Sağ Kıvırcık Ali'nin çok değerli bir isim olduğunu, ama onu bu kadar genç kaybetmenin acıyı arttırdığını söyledi.

*Kıvırcık Ali'nin cenazesi cemevinin önüne çıkarılmaya çalışılıyor. Ancak yoğun kalabalıktan ötürü cenaze bir türlü cemevi önüne çıkarılamıyor..

*Sevenleri Kıvırcık Ali'yi uğurlamak için Avcılar'daki Er Mahmut Dede Cemevi önünde toplandı.

CEMEVİ ÖNÜNDE BÜYÜK KALABALIK

*Yoğun bir kalabalık sözkonusu. Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde yoğun bir kalabalık var. Cemevi tamamen dolu olduğu için kalabalık dışarıya taşmış durumda.

Yakınlardaki binaların balkonlarını bile Kıvırcık Ali'nin sevenleri doldurdu.

BİNALARIN BALKONLARINA ÇIKMAYIN UYARISI

Kıvırcık Ali'yi uğurlamaya gelenler arasında usta türkücü Arif Sağ da var. Törene katılan herkese "seni unutmayacağız" yazılı yaka kartları takılmış durumda. Törende kalabalıktan dolayı sürekli "binaların balkonlarına ve çatılarına çıkmayın çökebilir" şeklinde uyarılar yapılıyor

Kıvırcık Ali'nin cenaze töreni görüntüleri için tıklayın

KENDİ SESİNDEN YAŞAM HİKAYESİ

42 yaşında hayatını kaybeden türkücü Kıvırcık Ali, Kanaltürk'te canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa Programı'na konuk olmuştu. Kendisine neden Kıvırcık Ali dendiğini bu programda anlatan ünlü türkücü, hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

İşte Kıvırcık Ali'nin kendi ağzından hayatının hikayesi