Kızından Hakan Şükür’e, Gülen’e iletilmesi için not
DHA

FETÖ soruşturması kapsamında eski milli futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında soruşturma açılırken, babası Selmet Şükür tutuklanmıştı.

DUBLEKS EVİ ARANDI

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda, ailesiyle ABD'ye giden Şükür'ün İstanbul Bakırköy Şenlikköy Mahallesi’ndeki evinde 11 Ağustos 2016 tarihinde arama yapıldı.

Şükür’ün dubleks evinde yapılan aramada; sim kartlar, çeşitli bankalara ait kredi kartları ile çeşitli flash bellekler bulundu.

Kızından Hakan Şükür’e, Gülen’e iletilmesi için not
Hakan Şükür'ün kızları

TSK YAZILI ZARFTA: BABACIM BUNU HOCAEFENDİYE İLET

Öte yandan aramada, üzerinde TSK yazılı zarf içerisinde metal sarı renkli kama ile çocukları tarafından yazılmış "Kazasız belasız gelmeni istiyorum baba, Buse iyi geceler ve hoca efendiden herhangi bir şey, bi de benimle Begüm Elmas’ın hoca efendiye yazdığımız not var. Daha yazmadık. Ama ben sana telefonumdan mesaj atarım. Sen hoca efendiye göster tamam mı. Baba seni çok seviyorum. Sabah yanına geleceğim bir şey söyleyeceğim" yazılı not da bulundu.

ARAMADA BULUNAN KİTAPLAR

‘Mealli Dua Mecmuası’ isimli Gülen’in yazdığı 355’den başlayıp geriye doğru yazılan kırmızı renkli kitap, ‘Hac Günlüğü’ isimli Ahmet Kurucan’ın yazdığı 174 sayfalık kitap, Serhat Şef’in yazdığı Samanyolu Yayıncılık tarafından yayınlanan ‘Peygamberin bir günü’ isimli kitap da aramada bulunanlar arasındaydı..

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)