KPSS'de sanal dershane dönemi

KPSS'de sanal dershane dönemi

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adıyla bilinen kamuya personel alım sınavına olan ilgi ve başvuru her geçen yıl katlanarak artmaktadır.

Ekonomik krizle birlikte işsiz kalan milyonlarca genç çareyi artık devlet kapısında görüyor. Milyonlarca kişinin gireceği bu sınavda hedef en yüksek puanı almak ve memurluk kadrolarından birine atanabilmektir.

KAZANMAK HER YIL DAHA DA GÜÇLEŞİYOR

Yani kazanmak her yıl bir önceki yıla göre daha da güçleşmektedir. Bu güçlüğün üstesinden gelmek için adayın sınav süresince yaptığı netlerin yüksek olması gerekir.

SANAL DERSHANE

İşte bu aşamada adaylara destek olan eğitim sitelerin önemi ortaya çıkıyor. Türkiye'nin en büyük KPSS sitesi olan www.kpsscafe.com da yeni tasarımıyla adaylara bu zorlu süreçte uzman kadrosuyla her anlamda sanal dershane görevi görerek destek oluyor.

Sitede KPSS hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilir, alanının öncü isimlerinden oluşan KPSS uzmanlarına sorular sorabilir, ders notlarından çalışabilir, online KPSS sayfasından test çözebilir ve her dersin videolu konu anlatımlarını izleyebilirsiniz.

Ayrıca daha önceki yıllarda çıkmış KPSS sorularına ve çözümlerine bakabilirsiniz..

Tüm bu imkanlara ulaşmak için tıklayın