Kuyt Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırdı

Kuyt Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırdı

Dirk Kuyt... Sarı-Lacivertli formayla ikinci sezonunu geçiren Hollandalı yıldız, yine ses getirecek açıklamalarda bulundu. 34 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in genç yıldızlarına taş çıkaran Hollandalı; imza attığı günden yeni hedeflerine, başkan Aziz Yıldırım'dan teknik direktör Ersun Yanal'a ve genç futbolculara kadar birçok konu hakkında konuştu.

İşte Kuyt'ın Fanatik'e yaptığı o açıklamalar:

F.BAHÇE'DE KALIYORUM

Fenerium açılışı için gittiğim Hollanda dönüşü dedikodular üretilmeye başlandı. Yeni sezonda Fenerbahçe'yi bırakıp Feyenoord'a gidecekmişim! Bunlar kasıtlı yapılmış haberler. Beni ve Fenerbahçe'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Benim 1 yıllık daha sözleşmem var. Ayrıca bu yıl şampiyonluğu kazanıp, yeni sezonda da 4. yıldızı takmak istiyoruz. Şunu herkes iyi bilsin ki; Fenerbahçe formasının üzerine 4. yıldızı takmadan, Kuyt bir yere gitmeyecektir.

AZİZ YILDIRIM'IN O SÖZLERİ İKNA ETTİ

Başkanımız hakkında bir parantez açmak isterim... Fenerbahçe ile yaptığım ilk görüşmede ikna oldum. Çünkü Başkan Aziz Yıldırım, bana şu mesajı göndermişti: “Tarihi yeni baştan yazmak istiyoruz. Bu tarihi süreçte Dirk Kuyt'ın da bizimle olmasını çok isteriz.” O an benim için her şey bitmişti. Maddi detayları konuşmadım bile... Hemen sözleşmeyi imzaladım, daha sonra parasal konulara girdik. Fakat şunu da tüm samimiyetimle söylemeliyim; bu kadar zorlu günler geçirdik, fakat hiç zor durumda bırakılmadık. Bana o mesajı gönderdiği, hayatımda yer aldığı için Aziz Yıldırım'a bir kez daha teşekkür ederim.

ERSUN YANAL DEĞİŞİK BİR HOCA

Ersun Yanal'dan bahsetmezsem, haksızlık olur. Herkes şunu bilsin ki, Fenerbahçe'nin bu sezonki başarısında büyük pay sahibi... Herkes için vakit ayırıyor, yerli-yabancı ya da ihtiyar-genç ayrımı yapmadan... Çok değişik bir teknik adam o... Kadroya şöyle bir bakın; bu kadar tecrübeli, yani yaşı ilerlemiş futbolcunun bulunduğu bir kadronun bu kadar çok koşması, bu kadar iyi hücum pres yapması nasıl mümkün olabilir? Ya da böyle bir kadronun defalarca maçı uzatmalarda çevirmesi, maçların son çeyreklerinde sergilediğimiz performans ne kadar dikkat çekici, öyle değil mi? Bunlar, durup dururken olmuyor elbette... Ersun Yanal'ı çok beğeniyor olmamın sebepleri de bunlar işte.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...