Levent Tüzemen'den Doumbia iddiası

Levent Tüzemen'den Doumbia iddiası

Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında ve Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında forvet mevkisinde oynayan isimlerin bitirici vuruşlardaki etkisizliği sonucu taraftarların tepkisiyle karşılaşan Galatasaray için flaş bir açıklama geldi.

Ünal Aysal'ın transfer sezonunun son gününe kadar girişimlerde bulunacağını ve iki ismin takıma kazandırılacağını açıklamasından sonra gözler forvet transferine çevrildi.

Özellikle Drogba gibi bir ismin takımdan ayrılmasından sonra bu mevkiye arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fildişili başka bir yıldızın peşine düştüğü iddia edildi.

TÜZEMEN'DEN DOUMBİA İDDİASI

Doumbia olacak Cine 5 kanalında yayınlanan bir spor programına katılan Levent Tüzemen yaptığı açıklama ile Sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Levent Tüzemen yeni sezonda Galatasaray'ın forvetinin Doumbia olacağını belirtti.

Yeni Drogba diye adlandırılan Seydou Doumbia 4 yıldır CSKA Moskova forması giyiyor. 26 yaşındaki hızlı forvet geçen sezon oynadığı 27 maçta 20 gol atıp 14 asist yaparken, bu sezon başlayan Rusya Ligi'nde 2 gol ve 2 asist yaptı.