Ebru Yaşar deprem bölgesine yardım için seferber oldu
ensonhaber.com

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. 10 ili etkisi altına alan deprem felaketi sonrası ulaşım sıkıntısı ve zorlu hava koşulları, yardımların depremzedelere ulaşmasını engelliyor. Zor şartlar altında olan depremzedeler, arama kurtarma ekipleri ve enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar için birçok ünlü isim harekete geçti. Bu isimlerden birisi olan şarkıcı Ebru Yaşar oldu.

Ebru Yaşar, deprem bölgesi için acil ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı tırrlar hazırlattı ve AFAD ekiplerine teslim ettirmek için yola çıkardı. Yardımsever kimliği ile takdir toplayan Ebru Yaşar Gülseven, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Gün birlik günü"

“Gün birlik ve beraberlik günü... Az ya da çok demeden eminim ki herkes üzerine düşeni yapacaktır. Ben de üç ayrı şehre; Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır’a acil ihtiyaçları gönderdim. Tırlarımızdaki malzemeler AFAD’a teslim edilmek üzere yola çıktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kalbimiz kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızla beraber.”