Gonca Vuslateri'nin deprem paylaşımı
ensonhaber.com

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi derinden sarstı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken ünlüler de bu süreçte depremzedeler için seferber oldu.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından depremle ilgili bir paylaşım yaptı.

Ağladığı andan bir kare yayınlayan Vuslateri’nin duygularını dile getirdiği o paylaşım:

"Çok iyi hatırlıyorum"

"Çok iyi hatırlıyorum bu zamanı.. “Neden inanmıyorlar bize?” “Ne yaptık biz onlara?” “Bu hiç adil değil.” Böyle şeyler mırıldandığım bir zamandı. Ne vakit tanımsız bir his karşında kalbim duracak gibi olsa, kulaklarım zonklasa sabaha kadar, göğsümde bir kemik kırığı sesi duysam: “Bir haksızlığa uğramışlık var burada” derim..

"Vardır hayır"

Dün depremle birlikte ikisi arka arkaya geldi sağ olsun.. Ağlamaktan da çekinmem Söylemekten de.. Bizim kalbimiz atar, İçinde bir yer, bir mekan Sevgiyi davet eder içeri Kendinden geçirir insanı.. Bunun en değerlim olması için Çabam. Yaşamakla Sevilmekle İnanmakla Bitmedi sınavım -ız. Belki de az kaldı Belki de azız. Bakalım artık: Vardır hayır..

"3 metre Türkiye değil kayan"

‘Ok gibi doğru olsak yabana atarlar bizi… ‘ .. ne fakiri aç gördüm ne zengini tok hedefine varır elbet doğru ok’ Derin bir oyuk bu.. 3 metre Türkiye değil kayan. 3 metre bir oyuk kursağımızda.. Ve lanet olsun her anlamda.. her gün.. Zaten öyleydik sanki. Ve daima."