Işın Karaca ile Can Yapıcıoğlu Amsterdam'da evlendi
ensonhaber.com

Alopesi üniversalis' hastalığı nedeniyle kaybettiği saçlarını kaybeden ünlü şarkıcı Işın Karaca, yıllardır beraber yaşadığı kendisinden 19 yaş küçük müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi.

Evlenmeye vakti yoktu

Daha önce "Evlenmeye vaktimiz yok" diyen Karaca, nikah sonrası sosyal medya hesabından eşinin elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaştı.

Ünlü çift, şarkıcının bu sözlerine rağmen bugün Amsterdam'da dünyaevine girdi. Karaca, 1.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden eşinin elini tuttuğu bir kareyi paylaşarak, Yapıcıoğlu'nu etiketledi. İkilinin bu sürpriz hamlesi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Işın Karaca, temmuz ayında gün Aqua Florya AVM’nin, ‘Ay Işığında Konserler’ kapsamında düzenlediği etkinliğin ikinci gününde sahne almıştı.

"Evli olup olmamamız önemli değil" demişti

Konser öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren Karaca, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı Can Yapıcıoğlu ile evleneceği yönündeki söylentiler hakkında şu ifadelerini kullanmıştı: "Evli olup olmamamız önemli değil, birlikte çok şey paylaşıyoruz, öyle bir vaktimiz de yok."