ensonhaber.com

Geçtiğimiz yıl katıldığı programda eski aşklarından birini unutamadığını söyleyince günlerce gündem olan model Didem Soydan, gerek paylaşımları gerekse takipçilerine verdiği yanıtlarla adından söz ettiren bir isim.

Mirgün Cabas'a konuk olan Soydan, kendisini aldatan sevgilisinden intikamını nasıl aldığını anlatarak herkesi şaşırttı.

"Fark ettim ki aldatılıyorum"

Didem Soydan, "İlişkimde ilişkimizin bitmek üzere olan zamanı artık böyle 2 buçuk 3 senenin sonunda. Ben fark ettim ki aldatılıyorum hissettim ve en sonunda da bana bunun teyidi geldi yani geldiği gibi konuşacağım kendisiyle. Kendisinin de bir seti var ama bu kişi oyuncu değil." dedi. Didem Soydan yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Kendi kafanda eşitledim durumu"

"Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam. Kendi kafamda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim, onunla seks yapmaktan geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum.

Sen bunu da bil, ben şu an birisiyle seks yaptım. Bu ilişki bitmiştir galiba böyle bir intikam aldım."

"Şok oldu"

Soydan, "O kişi dondu o kadar büyük bir şok anıydı ki beni aldattığını biliyorum diyerek intikam aldım." ifadelerini kullandı.