Özkan Uğur'un vefatı yasa boğdu! Oğlu Alişan Uğur o sözlerle veda etti: 'Hiç unutulmayacaksın'
ensonhaber.com

Türkiye, 8 Temmuz'da usta sanatçı Özkan Uğur'u kaybetti.

Sanat camiasında her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan Uğur, uzun yıllar mücadele ettiği lenf kanserine yenik düştü.

Cenaze törenine katılan çok sayıda ünlü ismin yanı sıra, sosyal medyada da sevenleri paylaşımda bulundu.

Herkesin iyi dileklerle ve güzel anılarla hatırlayarak andığı Uğur'a, bir veda da oğlu Alişan Uğur'dan geldi.

Uğur, sosyal medya hesabından babasıyla olan karelerini paylaştı.

"Bu dünyada olmamasına inanmak, inanılmaz derecede zor"

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşıma ise şu duygusal notu düştü:

Ne kadar tükenmiş ve üzgün hissettiğimi anlatmak imkansız. Babamla yaşadığım birbirinden güzel sayısız anı geliyor aklıma, gülümsüyorum, gülüyorum.. Ancak birdenbire canım babacığımla artık başka bir anım olmayacağı gerçeğiyle yüzleşiyorum ve içim parçalanıyor, sonsuz bir boşlukta hissediyorum kendimi.

Onun artık bu dünyada olmamasına inanmak, inanılmaz derecede zor. Ama biliyorum ki hep yanımda olacak. O yüzünden hiç eksilmeyen tebessümüyle bizleri izlemeye devam edecek.

Senin gibi bir babanın oğlu olduğum için hep çok şanslı hissettim kendimi ve hayatım boyunca sana layık bir evlat olmaya gayret gösterdim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ederek bu gayreti hep sürdüreceğim.

Mesaj yazan, telefonla arayan, tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınızı okumak, desteklerinizi hissetmek, benim için çok değerli.

Uğurlar olsun canım babacığım. Hiç unutulmayacaksın. O güzel enerjinle, şarkılarınla, hikayelerinle ve sevginle aramızda olmaya devam edeceksin. Seni çok seviyorum. Nur içinde yat. Mekanın cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.