Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığı anı ilk kez paylaştı
ensonhaber.com

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzaloğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Sinem Kobal, kızları Lalin'i 2020'de, Leyla'yı ise 2022'de kucağına alarak iki kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Uzun süredir gösteri dünyasından uzak olan Sinem Kobal, ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına konuk oldu. Güzel oyuncu, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızları Lalin ile Leyla başta olmak üzere, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu:

İşte Sinem Kobal'ın açıklamalarından ara başlıklar:

"Ekranda olmayı çok özledim. Yakın zamanda döneceğim. Beni heyecanlandıran, kıpır kıpır eden bir şeyler var.

"Kenan’ı ilk gördüğümde çarpıldım"

Kenan’ı ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım. Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.

Sevgi ve emek varsa evlilik de güzel oluyor. Aslında mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığın. Ne kadar sevgi, saygı, emek paylaştığın. O sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor, sevgililik de güzel oluyor.

"Aile oluyorsun, kökleniyorsun"

Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyorlar ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor.

Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum.

"Pişmaniye aşerdim"

Hamileliğim sırasında pişmaniye aşerdim. Her şeyi istediğim için bunu şaka zannettiler.

"Selena benim için çok özel bir proje"

Selena benim için çok özel bir proje, yeri ayrı. YouTube’da hâlâ inanılmaz izlenme oranları var.

Şu anda 4-5 yaşındaki çocuklar yanıma ‘Selena’ diye geliyor. Hayatımın kırılma noktaları ‘Selena’ ve kendimi sinema perdesinde izlediğim ‘Okul’ filmidir."