Mario Gomez İstanbul'da

Beşiktaş, Seria A ekiplerinden Fiorentina'dan transfer ettiği Alman forvet Mario Gomez'in uçağı İstanbul'a indi.

TARAFTARLAR HEYECANLA BEKLEDİ

İtalya'dan özel uçakla gelen Gomez, saat 15:00 sularında İstanbul'a ulaştı. Alman golcüye kavuşan Beşiktaşlı taraftarlar. Atatürk Havalimanı'nda Mario Gomez'i heyecanlı bir şekilde bekledi.

Mario Gomez üçlü çektirdi - İZLE

BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Gomez, İstanbul'a indiği sırada Beşiktaşlı atkıyı boynuna taktı. Uçaktan inen Gomez ilk olarak "Burada olduğum için çok mutluyum. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Herkese buradan 'merhaba' demek isterim. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Mario Gomez İstanbul'da

Beşiktaş taraftarı hakkında konuşan Gomez "Beşiktaş taraftarını buraya gelmeden biliyordum. Gelmeden Hilbert ile de konuştum, dünyanın en büyük taraftar grubuna sahip olduğumuzu söyledi. Beni karşılaşamaları ve sevgi gösterileri için teşekkür ederim" dedi.

Alman golcü saat 15:25'te siyah-beyazlı taraftarların önüne geldi ve Beşiktaş atkısını açtı. Bu sırada taraftarlar meşalelerle ve tezahüratlarla Gomez'e sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra dünyaca ünlü yıldız, 'Kartal pençesi' yaparak taraftarları selamladı.

MİNİBÜSTE "ÜÇLÜ" ÇEKTİRDİ

Taraftarların arasında geçerek kendisi için gelen minibüse binen Alman golcü, "Gomez ortaya üçlü çektir Kartal'a" tezahüratı üzerine kapıya geldi. Minibüsün kapısına gelerek taraftarları kırmayan Gomez, "üçlü" çektirerek Türkiye'deki bu gelenekle erken tanışmış oldu.

Mario Gomez İstanbul'da