50 yaşındaki Hande Yener'den olay file çorap pozu! İç çamaşırıyla poz verdi:

50 yaşında olan ve 12 Ocak 1973 tarihinde doğduğu bilinen Hande Yener, şarkıları ve klipleriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Yener, verdiği konserlerde çekildiği görüntüleri takipçileriyle sık sık paylaşıyor. Sosyal medyada aktifliğini sürdüren ünlü isim geçtiğimiz günlerde derin dekolteli sahne kıyafetiyle sevenlerinden yoğun beğeni almıştı. Yener bu kez yeni çalışması için verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

50 yaşındaki Hande Yener'den file çoraplı cüretkar poz!

Asıl adı Makbule Hande Özyener olan ve sahne ismiyle Hande Yener olarak bilinen ünlü şarkıcı, 2000'li yılların başında çıkış yapmışı. O dönemden itibaren pop listelerinde üst sıralarda yer almaya devam eden isim, müziğinin yanında kıyafetleri ve değişkenlik gösteren imajıyla da kendinden bahsettiyor. Yener, 1973'te İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Bahariyeli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir.

Yıldız Yazıcı ile Erol Özyener çiftinin iki kız çocuğundan küçük olan Yener, Erenköy'de büyümüştür. Küçük yaşlarda şarkıcı olmak istediği bilinen ismin anne ve babası, babasının alkole düşkünlüğü sebebiyle Yener 17 yaşındayken ayrılmıştır.

Yener, gümrük komisyoncusu olan Uğur Kulaçoğlu ile 1990 yılında Fatih'te evlenmiştir ve eşinden 1994'te boşanmıştır.

Şan hocası Erdem Siyavuşgil'den solist olabilme yeteneğinin olduğunu öğrenen isim, ünlülerin uğradığı bir mağazada "buraya gelen ünlülere sesini dinleterek Sezen Aksu'ya ulaşmak" amacıyla çalışmaya başlamıştır. Ünlü isim, Aksu'nun telefon numarasını bularak her gün geri vokallik için bir not bırakmıştır ancak yine de Aksu'yla iletişime geçememiştir. Sonunda şarkıcı olma konusunda umudunu kesen Yener'in şansı bir dönemde mağazaya Hülya Avşar'ın uğramasıyla değişmiştir. Avşar, Hande Yener'i dinleyerek Aksu'dan bir randevu alacağını söylemiştir. Yener, Aksu'nun beğenisini kazandıktan sonra ise onun yanında çalışmaya başlamıştır.

"Buna da kalbimiz dayanmaz"

Konserlerine ve çalışmalarını sürdüren 50 yaşındaki sanatçı, file çoraplı sahne paylaşımıyla takipçilerinden beğeni topladı.

Ünlü isim kırmızı iç çamaşırı ve siyah kıyafetli cüretkar pozlarıyla dikkat çekti. Yener'e birçok takipçisinden "Buna da kalbimiz dayanmaz" yorumları geldi.

İşte Hande Yener'in çok konuşulan bazı fotoğrafları...