Al birini, vur ötekine! Nihal Candan'dan skandal deprem paylaşımı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen art arda iki büyük deprem sonrasında Türkiye seferber olmuş durumda. Enkaz altında kalan ve sokakta kalan vatandaşlar için arama kurtarma ve yardım kampanyaları devam ederken sosyal medyadan da destek mesajları yağıyor.

Ünlü isimler paylaşımlarına devam ederken, İşte Benim Stilim adlı yarışma programında tanınan Bahar Candan geçtiğimiz günlerde yaptığı deprem paylaşımıyla sosyal medya da infial yaratmıştı.

Bahar Candan’ın skandal paylaşımının ardından, ablası Nihal Candan da sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Yine aynı programda ismini duyuran Nihal Candan sosyal medya hesabından yoga yaptığı anları yayınladı.

Paylaşımın altına deprem ile ilgili yazdığı sözler ağızları açık bıraktı. İşte tepki çekmeye devam eden Nihal Candan’ın skandal paylaşımı…

Nihal Candan'dan skandal deprem paylaşımı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan'dan, Türkiye'yi derinden sarsan deprem ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yoga yaptığı anları yayınlayan Candan, paylaşımın altına "Destek yogası... Bugünkü çalışmada niyetim depremzede yurttaşlarımıza şifa, sabır ve sevgi enerjisi göndermek" sözlerini yazdı. Paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor.