Arka Sokaklar'da yıldız ismin kalemi kırıldı! Bu ayrılık seyirciyi yıkacak...

Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı Arka Sokaklar, reyting rekorları kırdı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, birçok toplumsal konuya da ışık tutmayı başardı.

Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri ağırlayan dizi 17. sezonuna başladı ancak bazı aksilikler peş peşe geldi.

Dizinin 638. bölümü yayınlandıktan sonra yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 17 Kasım 2022'de çekimlere 45 gün ara verildiği açıklandı.

Sonrasında ise verilen aranın uzaması ile birlikte devam edip etmeyeceğine dair bir belirsizlik ortaya çıktı.

Hatta bir ara; dizinin sonlanma kararı aldığı ve oyunculara yeni projeleri değerlendirme yönünde bilgi gittiği söylenmişti.

Bu bilgilerin ardından dizinin yıldız isimlerinden Zafer Ergin'in ayrılık kararı aldığı kulislerde dolşamaya başladı.

Arka Sokaklar bilmecesi

Arka Sokaklar'da 17 yıldır Rıza Baba karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Zafer Engin'in projeye veda edeceğine dair iddialar gündeme gelmeye başladı.

Ancak konuya ilişkin net bir açıklama gelmedi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı da belli değil. Üstelik Zafer Ergin'in diziye veda etmesi halinde, yerine kimin geçeceği de belirlenmedi.

Ancak uzun yıllardır Arka Sokaklar'ı takip eden seyirciler, "Rıza Baba yoksa, yokuz" "Rıza Baba diziden ayrılırsa devam etmeyin" "Rıza Baba'nın kalemini kırdınız" tarzında sosyal medyadan yorum yağdırdı.