Buse Varol'un eski aşkını gören küçük dilini yuttu! Hem Yasak Elma hem Arka Sokaklar'ın yıldızıymış...

25 Mart 1990 yılında Manisa'da dünyaya gelen Buse Varol, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nü bitirdi ve 2 yıl özel bir eğitim kurumunda stajyer öğretmenlik yaptı.

2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılan Buse, ilk 10'a girmeyi başaramadı ancak yarışma sayesinde herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Katıldığı bu yarışma Buse Varol için dönüm noktası olurken, oyunculuk teklifleri almaya başladı ve Tozlu Yollar ile ekrana "Merhaba" dedi.

İlk oyunculuk deneyiminin ardından Varol; , 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Arka Sokaklar', 'Şehrin Melekleri' ve 'Kış Güneşi', 'Rüya' gibi birçok başarılı projede boy gösterdi.

Oyunculuk dışında spikerlik alanında da kendisini gösteren Varol son olarak; TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Payitaht: Abdülhamid' dizisinin kadrosuna, 'Mislimelek Sultan' karakteri ile dahil olmuştu.

Alişan ile 2017 yılında evlenen, Eliz ve Burak adında iki çocuk dünyaya getiren Buse Varol, TRT'deki dizisinden sonra ekranlardan çekildi.

Yeni projelerle ekranlara döneceğinin sık sık müjdesini veren Varol, bu defa ise eski aşkı ile gündeme düştü.

Güzel ve başarılı oyuncu Buse Varol'un iki yıl aşk yaşadığı kişinin bir dönem Yasak Elma'da boy gösteren meslektaşlarından biri olduğu öğrenildi.

Buse Varol - Can Nergis aşkı

Yasak Elma dizisinde bir dönem boy gösteren Can Nergis ve Buse Varol'un aşk yaşaması herkesi şaşırttı.

Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde de oynayan Can Nergis, Buse Varol ile iki yıllık bir birliktelik yaşadı.

Birkaç kez objektiflere sarmaş dolaş yakalanan ikili, o dönem ani bir kararla ayrıldı. Bu ayrılığın arkasından ihanet olduğu söylendi ancak buna ilişkin net bir açıklama gelmedi.

Bu ayrılığın ardından Buse Varol ve Alişan nikah masasına otururken, Can Nergis ise Jelena Milosavljevic ile evlendi.