ensonhaber.com

Beyaz TV ekranlarının magazin programı Söylemezsem Olmaz, Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin moderatörlüğünde yayınlanıyordu.

İddiaları ve haberleriyle gündeme sık sık damga vuran programda Serengil-Arto-Bali üçlüsü arasında da sular durulmuyordu.

Geçtiğimiz günlerde çenesi kilitlenen ve hastanelik olan Seren Serengil, ekip arkadaşlarıyla anlaşmazlık yaşamıştı.

Son olarak Serengil'in, "10 Ocak Salı günkü yayını terk ettikten sonra Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu" haberleri çıkmıştı.

Sessizliğini bozan 51 yaşındaki sunucu, yorumcular Bircan Bali, Arto Dalga ve yapımcı tarafından mobbinge maruz kaldığı için bu kararı aldığını duyurdu.

İstifa açıklaması

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

"Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum Söylemezsem Olmaz isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak ayrılmış bulunmaktayım.

Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından uğradığım sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarının, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım.

Kanal yönetimine, daha önce programda kalmam konusunda ısrarcı olan ve ayrılma kararımdan beni vazgeçiren, kendisine duyduğum saygı, bazı şeylerin değişeceğine duyduğum güven ve kendisinin hatırı için bir süre daha bu duruma katlandığımkanal sahibimiz Sayın Osman Gökçek'e ve siz değerli seyircilerime teşekkür ediyorum."


Yerine kim gelecek

Ünlü sunucunun açıklaması akabinde yerine kim gelecek iddiaları da gündeme geldi.

Sosyal medyada, Gülben Ergen'in Söylemezsem Olmaz'da yorumcu olmak için ikna edilmeye çalışıldığı ortaya atıldı.

Seren Serengil'in yerine Ece Erken veya Pınar Eliçe'nin geleceği iddialar arasında yer alıyor. Henüz iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı.