Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı tesettür taktı, gören aşık oldu!

13 Temmuz 1982 yılında Düzce'de dünyaya gelen Çiğdem Batur, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu.

2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yapan Batur, 15 Ocak 2003'te Show TV'de yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisi sayesinde tanındı.

Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin yer aldığı dizide Çiğdem Batur, Savcı Leyla karakterine hayat verdi.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Batur'un Necati Şaşmaz ile olan sahneleri oldukça konuşulmuştu.

Bu dizide kendisini gösteren Batur, televizyon ekranlarında zaman zaman sunuculuk yaparak da yer aldı.

Genç ve güzel isim farklı işlerine rağmen akıllarda hep "Savcı Leyla" olarak kaldı.

Savcı Leyla karakteri ile sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan Batur, film için tarz değişikliğine gitti.

Kurtlar Vadisi bittikten sonra 2015 yılında Bizim Hikaye adlı sinema filminde rol alan Batur, tarzı ile dikkati çekmişti.

Film için tarzını değiştiren Çiğdem Batur'un tesettürlü hallerini gören hayranları, beğenmeyi ihmal etmedi.

Savcı Leyla'nın tesettürlü hali

Burcu Kıratlı, Cansel Elçin ve Haluk Piyes'le birlikte Bizim Hikaye filminde rol alan Çiğdem Batur, tesettürlü halleri ile gündem oldu.

Müziklerini Mustafa Ceceli'nin yaptığı Bizim Hikaye'de tesettür takan ve kamera karşısına bu şekilde geçen Batur, "Her hali ayrı güzel" yorumlarına neden oldu.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur ve güzel kareleri ile beğenilen oyuncu, Savcı Leyla karakterinden bu yana ise bir hayli değişti. Güzelliğinden ödün vermeyen oyuncu, zaman zaman cesur pozlarını paylaşmayı ise ihmal etmiyor.

Estetiğin dozunu kaçırmayan ancak oldukça bakımlı gözüken Batur'un hayatında biri olup olmadığı ise bilinmiyor.