2 Kasım 1984 yılında Yalova'da dünyaya gelen Berrak Tüzünataç, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara "Merhaba" diyen Berrak, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı.

Asıl ününü ise ATV ekranlarında yayınlanan  Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Vahide karakteri ile yakalayan Tüzünataç, kariyer basamaklarını da hızla tırmanmaya başladı.

Akabinde efsane dizi Ezel'de Bade'ye hayat veren Berrak Tüzünataç, en son Biz Böyleyiz filminin hem hikayesini yazdı hem de başrollerinden birini oynadı.

Şimdilerde Terzi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünatç, birbirinden farklı ve özel dergi çekimlerinde yer alıyor.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve geçtiğimiz aylarda bir dergi için soyunarak yatağa giren Tüzünataç, yeni kareleriyle yine olay oldu.

Kafasına taktığı gülleri ve kusursuz makyajı ile dikkatleri üzerine çeken Tüzünataç, bir reels videosu yayınladı.

Berrak Tüzünataç cesurluğu

Oyuncu yayınladığı bu reels videosunda son zamanlarda yer aldığı çekimlerin ve süslendiği anların detaylarını paylaştı. Başarılı isim videoya da, " Fakat iyi süslendik bu ara" notunu düştü.

Kusursuz bir güzelliğe sahip olan Akrep burcu oyuncu, bu video ile birlikte hayranlarından da övgüleri topladı.

Oldukça cesur pozlar veren ve bu anları da sosyal medya hesabından yayınlamaktan çekinmeyen Berrak, 509 bin takipçiye sahip...