Rıza Baba'dan zehir zemberek sözler! Arka Sokaklar'ın akıbeti şoke etti: Finalsiz mi bitecek?

Televizyonu açtığımız her an "Arka Sokaklar" ile karşılaşmak mümkün. Tekrar bölümleri dahi büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisi, 17 yıldır set kurduruyor.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan dizinin maceraları bir yana karakterleri de efsaneleşti.

Komiser Hüsnü, Mesut Komiser, Rıza Baba gibi karakterlerle milyonların gönlüne taht kuran Arka Sokaklar, haftalardır seyircisini bekletiyor.

Sağlık durumu nedeniyle setlere bir süre ara veren ancak yılbaşı akabinde yayınlanacağı açıklanan Arka Sokaklar, haftalardır yayın akışında yer almıyor.

Arka Sokaklar yeni bölüme dair araştırmalar seyirciler tarafından devam ederken, final iddiaları da gün yüzüne çıktı.

Arka Sokaklar bitti mi, Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman derken, akıbeti belli oldu.

Rıza Baba "bitti" dedi

Dizide Rıza Baba rolünü oynayan Zafer Ergin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Snob Magazin’in haberine göre, usta oyuncu geçtiğimiz eylül ayında 17’nci sezonuyla izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin bittiğini söyledi.

Ergin, “Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti.” diye konuştu.

Açıklama yapılmadı

"Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor." diyen Ergin, "Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar." ifadelerini kullandı.