Yatak odası pozlarına yorum yağdı! Duy Beni'nin Bahar'ı Ege Kökenli'den etkileyici poz:

Son olarak Duy Beni dizisinde Bahar karakterine hayat verdiği bilinen ünlü oyuncu Ege Kökenli güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli'de dünyaya gelen ve Balık burcu olan ismin 29 yaşında olduğu biliniyor. Kökenli, son dönemde yer aldığı projeler dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da sıklıkla konuşuluyor. Oyuncu, bu defa yatak pozlarıyla gündeme geldi.

Yatak odasında verdiği pozlarıyla konuşuldu!

Daha önce pek çok projede yer alan Kökenli'nin Yahşi Cazibe, Çalıkuşu, Güneşin Kızları ve Yasak Elma gibi çok izlenen dizilerde de rol aldığı biliniyor. Geçtiğimiz aylarda yaklaşık yedi senedir beraber olduğu İsrailli nişanlısı Lior Ahituv ile dünyaevine girmesiyle konuşulan isim, liseye dek Kırklareli'nde yaşamıştır.

Daha sonra Saint-Joseph Fransız Lisesinde eğitim almak için İstanbul’a yerleşmiştir. 5 yıl boyunca lisenin Fransızca tiyatro ekibinde rol alan isim, En İyi Arkadaşım isimli ilk televizyon dizisinde 11 yaşındayken rol almıştır.

"Yine aşık olduk"

Bu kez kahverengi ceketi ve transparan eteğiyle yatak odasında poz veren ismin pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı. Kökenli'nin takipçilerinden "Özledik", "Yine aşık olduk" yorumları geldi.

İşte Ege Kökenli'nin çok konuşulan bazı fotoğrafları...