Yeşim Salkım'dan Haluk Levent'e ağır sözler!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Haluk Levent ve Kızılay arasında geçen çadır olayı gündemde yerini aldı.

Konu ile ilgili üst üste gelen açıklamalar sonrasında konu magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Gündem ile ilgili eleştirileriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, "Tebrik ederim arada sırada da olsa doğru karar alabiliyorsunuz arkası gelir inşallah hayırlısıyla" sözleriyle önce Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş JK’dan ayrılmasını eleştirdi.

Ardından AHBAP derneğinin başkanı ünlü müzisyen Haluk Levent’i hedef aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Haluk Levent’e sarf ettiği kısa sürede gündem oldu.

“Hırsızın hiç mi suçu yok?”

Eleştirilerine devam eden Yeşim Salkım, “Hırsızın hiç mi suçu yok?” diyerek Haluk Levent’e sert tepki gösterdi. Kısa sürede gündeme oturan videoda Yeşim Salkım şu sözleri kullandı:

"Arkadaş hadi Kızılay tamam çok büyük hata ve yanlış yaptı oradan alan hiç mi bunu yanlış yapmadı? Başka yerden alsaydı... Elinde para varsa istediğin yerden alırsın. Bu ülkedeki yanlışların ardı arkası kesilmiyor zaten ama biraz adaletli düşünelim... Hükümet tarafından eleştirilirken kalkıp oradan yardım toplaması ve insanlardan aldığı parayı Kızılay'a aktarması ve bunu insanlara haber vermemesi ne kadar etik? Her kahramanım diyene bu kadar inanmayın. Bu işte Kızılay ne kadar hatalıysa Haluk Levent de o kadar hatalı"