Mersin'de neden baktın kavgası: 1 ölü 3 yaralı

Mersin'de neden baktın kavgası: 1 ölü 3 yaralı

Olay, akşam saat 21.45 sıralarında Girne Mahallesi 2022. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan geçen ve Cono diye tabir edilen grubun, yolda duran gruba kendilerine neden baktıklarını sormaları üzerine tartışma çıktı.

BIÇAKLI SOPALI KAVGA

Çıkan sözlü tartışmanın ardından olayın büyümesi ile taraflar birbirlerine bıçak ve sopalarla saldırdılar. Kavgayı ayırmaya çalışan mahalle esnafından Osman Zorba (40) göğsüne ve vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, yine kavgada aynı gruptan olan A.A., A.İ. ve M.F. (48) aldıkları bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandılar.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDILAR

Özel araçlarla hastanelere kaldırılan yaralılardan evli ve 5 çocuk babası Osman Zorba yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan A.A. ve M.F.'nin durumlarının ağır olduğu, A.İ.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayı haber alan Osman Zorba'nın ve diğer yaralıların aile ve yakınları hastaneye akın etti. Zaman zaman gerginliğin yaşanması üzerine hastaneye, çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.