Mine Kırıkkanat: Ilımlı İslam'ı kim icat etti

Mine Kırıkkanat: Ilımlı İslam'ı kim icat etti

Ulusalcı gazeteci Mine Kırıkkanat BirGün gazetesine konuştu. Kırıkkanat röportajında Cemaat'i eleştirdi. İslam kültürünün muazzam bir büyüklükte olduğunu ifade eden Kırkkanat, 'başkaları'nın kültürleri ile reform yapılmaya çalışıldığını vurguladı.

"CEMAAT'İ HRİSTİYAN-YAHUDİ EMPOZE EDİYOR"

Ulusalcı yazar ayrıca, başkalarının kültürleri ile reform yapıldığını savuduğu çalışmaların ılımlı İslam olarak sunulduğunu ifade etti. "Cemaat'i Hristiyan ve Yahudi kültürü empoze ediyor" dedi.

İŞTE RÖPORTAJDAKİ O BÖLÜM

Türkiye'nin Müslüman ülkeler içinde en modern ülkeden AKP ve Cemaat arasında sıkışmış kalmış bir ülkeye dönüşmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?

Mine Kırıkkanat: Ilımlı İslam'ı kim icat etti

Unutma ki Cemaat de Hıristiyan-Yahudi kültür tarafından empoze ediliyor. Bize Ilımlı İslam, reform, olarak sunuldu. 'İslamiyet gibi muazzam bir din ve kültür varken benim başkasınının kotardığı bir reforma ihtiyacım mı var' diye sormuyor kimse. Şu anda Türkiye'deki Müslümanlar arasındaki kavga Yahudi-Hristiyan egemenlerin Türkiye'ye empoze ettikleri Cemaat'le tamamen parayı tanrılaştırmış ve dini kadının tesettürüne ve iffetine indirmiş insanlar arasında geçiyor. Ilımlı İslam'ı kim icat etti, dünyayı kim yönetiyor bak.