Motosiklet kazasında hayatını kaybeden pizzacı için eylem

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden pizzacı için eylem

Cenazesi Manisa'nın Kula ilçesine gönderilen Uğur Uzun için Manisa Manolya Meydanında motosikletli kuryeler bir basın açıklaması yaptı. Yoğun trafikte motosikletlilerin önemsenmediğine dikkat çeken eylemciler, trafikte motosikletlilere saygı gösterilmesini istedi.

''BİZİ ÖNEMSEMİYORLAR''

Pizza yetiştirmeye çalışırken hayatını kaybeden Uğur Uzun'un teyzesi Fadime Akkaş, eniştesi Rıfat Akkaş ve yakınları eylemcilere destek verdi. Motosikletli eylemciler adına bir açıklama yapan Hüsamettin Etingü, trafikteki araçların özellikle motosikletleri önemsemediklerini ve fark etmediklerini söyleyerek, “Bizi önemsemiyorlar. Olan onlara olsun bize olmasın gibi düşünceler bizi bu duruma getiriyor” dedi.

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden pizzacı için eylem

''TEK İSTEĞİMİZ SAYGI''

Pizzacı gencin pizza yetiştirme hızından dolayı değil siparişi teslim edip işyerine dönerken kaza geçirdiğini kaydeden Etingü, “Tek isteğimiz saygı. Araçlar büyük olduğu için motosikletleri önemsemiyor. Önemsemedikleri için de böyle olaylar oluyor” şeklinde konuştu.

''SENİN İÇİN TOPLANMIŞLAR UĞUR'UM''

Uğur Uzun'un teyzesi Fadime Akkaş da, “Senin için toplanmışlar Uğur'um. Uğur'umun soyadı Uzun'du sizlerin ömrünüz uzun olsun” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Uzun'un yakınlarının feryatları Manolya Meydanı'ndaki vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Manolya Meydanı'ndaki kısa açıklamanın ardından motosikletliler Kafe Sera'ya kadar kornalar eşliğinde şehir turu atarak tepkilerini gösterdi.