Obama'yı yakarım diyen gazeteci kalpten gitti

Obama'yı yakarım diyen gazeteci kalpten gitti

Muhafazakâr basın, ölümden Obama yönetimini sorumlu tuttu.

ABD'de muhafazakâr kesimin önde gelen gazetecilerinden ve ülkenin en ünlü haber portallarından Drudge Report'un yazarlarından Andrew Breitbart perşembe günü Los Angeles'da ölmüştü. 43 yaşındaki gazeteci başta Başkan Barack Obama olmak üzere ülkedeki tüm liberal politikacılara ve yazarlara karşı yazdığı sert yazılarla ve saldırılarıyla ünlenmişti.

KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLDÜĞÜ AÇIKLANDI

Vatan'ın haberine göre, bir dönem Washington Post'ta da yazan Breitbart'ın kalp krizi geçirerek öldüğü açıklanmıştı. Ancak Breitbart'ın ölümü üzerine bir Amerikalı radyo programcısı ortaya şoke edici bir iddia attı.

İlişkileri ortaya seriyor

Muhafazakârların en çok dinlediği radyoculardan Michael Savage, önceki günkü programında Breitbart'ın bir ses kaydını yayınladı. Kayıtta ünlü gazeteci, elinde Obama'nın gençlik yıllarından 'müthiş' bir video olduğunu, bu görüntülerin Başkan'ın radikalllerle ilişkisini ortaya serdiğini ve yayınlanması halinde Obama'yı kasımda yapılacak seçimler öncesinde 'bitireceğini' söylüyor.

'Çılgınca ama'

Bu ses kaydını yayınlayan Savage "Belki hayal gücümdür ama Breitbart'ın söylediklerini duydunuz. Breitbart önemli bir adamdı. Belki çılgınca bir soru soruyorum ama bu sorunun ortaya atılması gerekir" diyerek ölümde Obama yönetiminin parmağı olabileceğini ima etti.