Onur Kıvrak: Sürekli Fenerbahçe maçını konuşuyoruz

Trabzonspor'da tüm gözler Süper Lig'de Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçına çevrildi.

Bu maçı kazanmak için büyük bir motive ile hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni oyunculara bu maçın önemi ve Fenerbahçe ile olan durumun anlatıldığı kaydedildi.

SADECE F.BAHÇE'Yİ KONUŞUYORUZ

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak da, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Konyaspor maçı ile iyi bir giriş yaptık. Şimdi ise Fenerbahçe maçına odaklanıyoruz. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Yaptığımız toplantılarda da sürekli Fenerbahçe maçını konuşuyoruz” dedi.

Onur Kıvrak: Sürekli Fenerbahçe maçını konuşuyoruz

F.BAHÇE'NİN KÖTÜ OLMASI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

İstanbul'a kazanmak için gideceklerini de söyleyen Onur Recep Kıvrak, “Takımda hava ve moral çok iyi. Fenerbahçe'nin son haftalarda kötü olması bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta rakibimizin gücünü biliyoruz ve ona göre oynayacağız. Tek düşüncemiz var o da kazanmak” diye konuştu.

Onur Kıvrak: Sürekli Fenerbahçe maçını konuşuyoruz

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Trabzonspor'lu taraftarlardan kendilerine destek olmalarını da isteyen Onur Kıvrak, “Bizi özellikle Medical Park Stadı'ndaki maçlarda yalnız bırakmasınlar. Fener maçını kazandığımız takdirde havamız bozulmaz ve hem Göztepe'yi hem de taraftarımızın desteği ile Gençlerbirliği'ni yeneriz. Bu sezon şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız” dedi.