Osman Özköylü özür diledi

Osman Özköylü özür diledi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kayserispor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında, sinirlerine hakim olamayarak gazetecilerin üzerine yürümüştü.

İşte Özköylü'nün özür açıklaması;

"Psikolojimin hassas olduğu bir ortamda, işi sadece şahsımı tahrik etmek olan malum şahıslar, basın toplantısının ciddiyetine yakışmadığını düşündüğüm alaycı bir şekilde alenen, kahkahalarla laubali bir tutum içerisinde bulunmuştur" dedi.

"SEVİYESİZ MESAJLARI EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR"

Yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü ifade eden Osman Özköylü, "Amaçları sadece şahsımı tahrik edip beni bir nevi tuzağa düşürmek isteyenler, şahsımın da istemeyerek yardımıyla, üzülerek belirtiyorum ki amaçlarına ulaşmıştır. Nitekim, anılan şahsın sosyal medyada yayımladığı seviyesiz mesajları da bunun nasıl çirkin bir tuzak olduğunun en güzel örneğidir. Sonuç olarak, birtakım ilişkiler ile kendisini basın toplantılarına dahil eden maksatlı şahısların tahriklerine kapıldığım ve kendime yakıştıramadığım bir tepkide bulunduğum için, öncelikle Türk futbolunda farklı bir profil çizmek için yola çıkan, rekabeti ve kirliliği değil, dostluğu ve güzellikleri kendisine ilke edinen Osmanlıspor Futbol Kulübü'nün başkan ve yönetim kurulundan, bana teveccüh gösteren Kayseri halkından, işini objektif olarak yapan basın ilkelerinden ödün vermeyen basın mensuplarından ve tüm kamuoyundan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Özköylü, ayrıca, kimsenin üzerine yürümediğini, sadece muhataplarına uzaktan değil yakından cevap verme imkanı bulmak için anılan şahısların yanlarına gittiğini belirtti.

Osman Özköylü gazetecilerin üzerine yürüdü - İZLE

KADIN BASIN MENSUBU TWEET ATTI

Mehtap Şahin isimli basın mensubu sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulundu.

İşte o paylaşımlar;

Osman Özköylü özür diledi

Osman Özköylü özür diledi