Özgecan'ın babası: İnsanlar acımızı paylaştı
ensonhaber.com

ÖZGECAN

Mersin'de minibüs şoförü tarafından tecavüze direndiği için bıçaklanarak öldürülen sonra da cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın vahşice katledilişi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Milyonlar korkunç cinayete karşı tepkisini dile getirdi.

Kızının ölüm haberini aldıktan sonra derinden sarsılan ancak metanetini koruyan Aslan ailesi TRT Haber'e konuştu. Mikrofon önce bu vahşi cinayet karşısında asil davranışlarıyla tüm Türkiye'nin saygısını kazanan Özgecan'ın babası Mehmet Aslan'a sunuldu.

"BEN KIZIMIN SAÇINA DOKUNMAYA KIYAMAZDIM"

Baba Aslan, "Ben söylenmiş olan bütün sözlerden aşağıdayım. Söylenmemiş olan bütün sözlerden de yukardayım" diyerek Hz Ali'nin söylemiş olduğu bir sözle konuşmasına başladı.

Mehmet Aslan, "Biliyorsunuz her insanın bir nefsi var. Nefis kabardığı zaman o insanın mahvolmasına sebep olur. Ben ben olmaktan çıktım. Edinmiş olduğum, sahip olmuş olduğum bütün her şey bugün içinmiş diye düşünüyorum. Çünkü ben güzel kızımı güzel meleğimi çok severdim sevmeye kıyamazdım, saçına dokunmaya kıyamazdım. Bizim söyleyebileceğimiz çok fazla bir şey yok. İnsanlar bizim bu günümüzde yanımızda oldular. Bizim içimizdeki yangını söndürebilmek için koştular, bize yardımcı oldular. Acılarımızı paylaştılar. Öncelikle herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Özgecan'ın ailesi TRT Haber'e konuştu İZLE

"ÖZGE'NİN KANI YERDE KALMASIN"

Anne Songül Aslan ise, "Acımız çok büyük, Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allah korkusu olan bunu yapmaz. Devletimize güveniyorum. Özge'nin kanı yerde kalmasın" diye konuştu.