Merakla beklenen iPhone 8'in özellikleri

Foxconn’a ait fabrikalardan birinde çekilen fotoğraflar Apple’ın yeni bir telefon piyasaya süreceğini gösteriyor.

Apple, iPhone 8'i piyasaya sürmek için çalışmalara başlarken yeni versiyonda birçok yenilik yapıldığı ve tasarımının değiştiği söyleniyor. Ayrıca yeni versiyonun fiyatının 1000 ile 1200 Dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

TUŞ KİLİDİ TELEFONA BAKARAK AÇILABİLECEK

iPhone 8’in ekran kilidini açarken artık parmak izi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakılması yeterli olacak. Kullanıcıların en çok şikayetçi olduğu bildirim uyarıları bu teknoloji ile artık tarih olacak.

Merakla beklenen iPhone 8'in özellikleri

ESKİ ŞARJ KABLOLARI KULLANILAMAYABİLİR

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmiş ve kullanılamamıştı. Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning’den daha küçük olduğu belirtiliyor. Yani bu özellik eklenirse eski şarj kabloları artık kullanılamayabilir.

Merakla beklenen iPhone 8'in özellikleri

"KABLOSUZ ŞARJ ÖZELLİĞİ EKLENEBİLİR"

Apple analistlerinden Ming-Chi Kou iPhone 8'e kablosuz şarj özelliğinin ekleneceğini öne sürdü. iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini açıklaması Kou'nun iddiasını destekliyor.