Rasim Ozan: Devlet Gülerce'yi paralel örgütten korumalı

Rasim Ozan: Devlet Gülerce'yi paralel örgütten korumalı

Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah Gazetesi'ndeki yazısında, Pensilvanya ve örgütünün Hüseyin Gülerce'ye linç operasyonu planladığını, kendisine hakaretler edildiğini, devletin Gülerce'yi koruması gerektiğini belirtti.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın bugünkü yazısı..

DEVLET, GÜLERCE'Yİ PARALEL ÖRGÜTTEN KORUMALI

Pensilvanya ve örgütünün Hüseyin Gülerce'ye linç operasyonu planladığını bundan aylar önce 6 Nisan 2014 günü SABAH'ta yazmıştım. Şimdi aynen yazdıklarım oluyor. Pensilvanya Gülerce'yi linç ettirmekle kalmıyor ve Gülerce'ye bizzat vaazlarında ahmak diye küfrediyor.

Pensilvanya'yı esas çıldırtan Gülerce'nin iki tane Gülen'in olduğu gerçeğini ifşa etmesidir. Gülerce'yi devletin en üst düzey tedbirlerle koruması şarttır. Her an paralel örgüt militanlarınca başına bir bela getirilebilir çünkü...

Ben bunları Nisan 2014'te ilk yazdığımda hükümet çevrelerinde de hâlâ Gülerce'nin takiye yaptığı görüşü hâkimdi. Pensilvanya Gülerce'nin yapması muhtemel açıklamaları itibarsızlaştırmak için Gülerce'nin hükümeti geçmişte ağır eleştiren ne kadar TV konuşması varsa onları toplayıp kaset haline getirip dağıtıyordu o dönem.

Gülerce'nin Pensilvanya'nın truva atı olduğunu bizzat paralel polis istihbaratı hükümeti destekleyen çevrelere ters kolpa yaparak yayıyordu. Amaç bu yöntemlerle Gülerce'nin hükümetle arasını soğutmak ve yeniden Pensilvanya'nın kucağına düşmesini sağlamaktı. Yani önce adamı bitirecekler sonra da kendilerine köle edeceklerdi. Ben 7 Şubat 2012 gecesinden 30 Mart 2014 akşamına kadar Gülerce ile binlerce görüşme yaptığım için Hüseyin Bey'in kafasının içindekileri iyi biliyordum.

Yeri gelirse bazı şeyleri buradan da açıklarım.

14-15 Haziran 2012 dönüş çağrısı gibi kritik tarihte neler olduğu gibi...

PENSİLVANYA, GÜLERCE'Yİ SUSTURMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Bizim konuşmaları yasadışı yollardan dinleyen paralel örgüt de Ağustos 2013'ten itibaren Gülerce'yi itibarsızlaştırmak için Rasim Ozan, Gülerce'yi etkiliyor ve kontrol ediyor diye kara propaganda çalışmalarını hızlandırmış ve bu konuda yazılar yazdırmıştı. Fakat Gülerce ve ben sürekli bu konularda şeffaf şekilde konuşmaya devam ettik. Nisan başında Pensilvanya Gülerce'ye ters manyel tekniğiyle saldırınca o sebeple sadece ben savundum Gülerce'yi.

Başka kimse paralelci denilen Gülerce'yi savunmaya cesaret edemedi. Ve bugün haklı çıktığımı herkes kabul ediyor. Pensilvanya Gülerce'yi susturmak için elinden geleni yapıyor. Fakat ok yaydan çıktı. Gülerce konuşmaya devam edecektir.

PENSİLVANYA, GÜLERCE İLE NASIL MAHKEMELİK OLDU

Şimdi gelin Pensilvanya'nın Gülerce ile mahkemelik olmasına kadar gelen süreci en başından özetleyelim. Gülerce 30 Mart seçimlerinden hemen sonra AK Parti'nin zaferi üzerine bir açıklama yaptı ve sonrasında ortalık karıştı.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne savaş açan cemaat için şöyle diyordu Gülerce:
1- Hizmet baştan beri yanlış yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na savaş açtı. Gezi'den itibaren Başbakan'a hakaret etmeye başladılar.

2- Üslubumuzu kaybettik. Namus bildiğimiz üslubumuz. Biz bunu bıraktık hükümetle savaşa girdik, diyaloğu bıraktık çatışmacı dil kullandık.

3-Siyasallaştık. CHP için kapı kapı dolaşıp oy istedik.

4- Hizmet hep çoğunlukla hareket etti. Hep öyle yoluna devam etti. İlk defa çoğunluğun karşısına çıktı ve kaybetti. Orijinalini kaybetti, yara aldı.

Bu açıklama üzerine Pensilvanya'dan da Gülerce aleyhine sert bir açıklama yayınlandı.

Gülerce aleyhine açıklamayı doğrudan Pensilvanya dikte ettirmişti. Hemen ardından da paralel örgüt medyasında Gülerce'nin ahiret inancını bile sorgulayan bir yazı çıktı. Daha önce de Gülerce paralel medyada hedefe konmuş ve Mehtap TV'den kovulmuştu. Süreci anlatmaya devam edeceğim.