Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi eleştirdi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Osmalıspor'la 1-1 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, son 3 haftada 6 puan kaybeden Fenerbahçe'ye ağır eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi eleştirdi

YÖNETİMİ ELEŞTİRDİ

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin son dakikada yediği golle Osmanlıspor karşısında 2 puan kaybetmesinin ardından sert açıklamalarda bulundu.

İşte Dilmen'in sözleri:

"Fenerbahçe'nin 3 maçta, kayıp 6 puanı var. Galatasaray maçını kazanması gerekiyordu, berabere kaldılar, meşale yaktılar. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Göztepe veya Monaco maçından kimi alırsın? Ama Fenerbahçe'ye Beşiktaş'tan 5 oyuncu alırsın."

"Ekran başında olanlar bizim takım bu maçı nasıl bitirecek diyorlar. Neto 7 maç 4 sarı bir kırmızı... Roman'a çalım atmana gerek yok. Şeffaf oyuncu, en fazla faul yapıyor. Diyelim ki Aykut Kocaman yarın öbür gün istifa etti, yönetim de kabul etti. E ne olacak cehennem, mehennem?"

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman'a kadar herkes sınıfta kaldı. Bu başarısızlığın sorumlusu Aykut Hoca'dan İstanbul'da kalan yedek oyunculara kadar herkestir. Maalesef olmadı, tutmadı Aykut. Çok zor bir şey arkadaşının teknik direktörü olduğu bir kulübü eleştirmek."

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi eleştirdi VİDEO