Riekerink: Beşiktaş'ın Napoli'ye attığı son gol ofsayt

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink Trabzonspor maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Hollandalı teknik adam, bir basın mensubunun Napoli-Beşiktaş maçı hakkında sorusu üzerine siyah-beyazlılara gönderme yaparak cevap verdi.

BEŞİKTAŞ'A OFSAYT GÖNDERMESİ

Riekerink kendisine yöneltilen; "Beşiktaş'ın Napoli galibiyetini nasıl değelendiriyorsunuz" sorusu üzerine; "Beşiktaş'ın dün oynadığı maçı kayıt altına aldık. Dün tam izleyemedim ama son anda gördüm Aboubakar'ın golü ofsayttı. Detaylı bir şekilde izlemedim. Zaten Beşiktaş ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Beşiktaş, bizim olmamız gereken yerde oynuyor. Bizim de önümüzdeki sene hedefimiz budur." dedi.

Riekerink: Beşiktaş'ın Napoli'ye attığı son gol ofsayt

TRABZONSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Öte yandan Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Hollandalı, "Umarım taraftarlarımız için çok güzel bir skor çıkar ortaya ve onları mutlu ederiz. Trabzonspor'dan bahsedecek olursak, çok pozisyona giren bir takım ancak çoğu maçta soyunma odasına devre aralarında 0 - 0 gidiyorlar ve sonra 1 gol yiyip oyundan düşüyorlar. Rakibimizi biliyoruz Aytaç oynamayacak Onazi'nin durumu belirsiz. Rakibimizi iyi analiz ettik" dedi.