Rio Ferdinand'ın eşi kansere yenik düştü

Rio Ferdinand'ın eşi kansere yenik düştü

Yıllarca Manchester United'ın kaptanlığını yaptıktan sonra sezon başına Queens Park Rangers'a transfer olan İngiliz futbolcu Rio Ferdinand'ın eşi Rebecca Ellison, kansere karşı verdiği savaşı kaybetti.

"RUH EŞİM UZAK DİYARLARA GÖÇ ETTİ"

Londra'da tedavi gördüğü Royal Marsden Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman Rebecca'nın ardından eşi Ferdinand, "Ruh eşim dün gece uzak diyarlara göç etti. Rebecca benim harika karım, kanserle mücadelesinin ardından huzur içinde vefat etti." ifadelerini kullandı.

Rebecca'nın her zaman özleneceğini ama hafızalarında bir rehber ve ilham kaynağı olmaya devam edeceğini söyleyen Ferdinand, "O bizim 3 çocuğumuz için harika ve sevgi dolu bir anne oldu. O bir eş, kardeş, teyze, evlat ve torun olarak çok özlenecek. O bir yol gösterici ve ilham kaynağı olarak hafızamızda yaşayacak. Günler, haftalar ve aylar süren zorlu günlerimizde bizim yanımızda olan herkese ailecek teşekkür ederiz." dedi ve ayrıca Royal Marsden Hastanesi çalışanlarına da ilgilerinden dolayı minnettar olduğunu belirtirken emeklerinin unutulmayacağını söyledi.

MEME KANSERİYLE SAVAŞIYORDU

2009 yılında Rio Ferdinand'la evlenen Rebecca Ellison, meme kanseriyle savaşıyordu. Rebecca'nın eşinden 4, 6 ve 9 yaşlarında üç çocuğu bulunuyor.

Rio Ferdinand'ın eşi kansere yenik düştü