Rüyada huri kovalatarak zayıflatan ilaç var - izle

Rüyada huri kovalatarak zayıflatan ilaç var - izle

ENSONHABER.com/DETAY HABER Ülke TV'de ekrana gelen Sıradışı programında hayli ilginç anlar yaşandı. Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen programda Mehmet Ali Bulut ile Psikiyatri uzmanı Nevzat Tarhan yer aldı.

Metafizik ağırlıklı konular üzerine konuşulan programda, öğrencilerin sınav öncesi ettiği duaların "başarıya etkisi/etkisizliği" konuşulurken söz döndü dolaştı rüyaya geldi.

"YEMEK YİYENLE ONU İZLEYEN AYNI ENERJİYİ HARCAR"

Nevzat Tarhan, beyin ile fizyolojik hareketlerle sarf edilen enerji arasındaki bağı açıklarken "yemek yemeği hayal eden veya yemek yiyeni izleyen bir kişi ile yemek yiyen kişinin harcadığı enerji birbirine çok yakındır" dedi. "Yemek yiyen kişiyi izlerken beyninizin o insanla aynı bölgesi çalışıyor" diyen Tarhan, bu yüzden harcanılan enerjinin birbirine çok yakın olduğunu ileri sürdü.

RÜYA GÖSTEREN İLAÇ

Programın moderatörü Turgay Güler bunun üzerine "Peki bu yöntemle zayıflamak da mümkün mü?" diye sorunca Tarhan ilginç bir örnek verdi. Zamanında üretilen bir ilacı örnek gösteren Nevzat Tarhan, "Bu ilaç sayesinde bir grup insan rüyasında koşmuş, terlemiş ve zayıflamış" dedi.

RÜYADA HURİ GÖSTERİP ZALIFLATAN İLAÇ

Tarhan örneğini devam ettirirken ilginç bir cümle daha ekledi. Nevzat Tarhan, "Başka bir kimsenin de verdiği ilaçla bir grup insan yine rüya görmüş. Bir grup insan da rüyasında huri kovalayarak zayıflamış. O rüyadaki eforla kişinin aynı oranda vücudu ve beyni çalışarak enerji harcıyor" diye sözlerini sürdürdü.

KONUKLAR VE MODERATÖR KRİZE GİRDİ

Nevzat Tarhan'ın verdiği örnekle stüdyodaki herkes adeta gülme krizine girdi. Özellikle moderatör Turgay Güler bir müddet kendini tutamazken, kısa bir süre sonra reklama gidildi.

RÜYADA HURİ GÖSTERİP ZAYIFLATAN İLAÇ

Rüyada huri kovalatarak zayıflatan ilaç var - izle