Saadet BBP seçim beyannamesi açıklandı
ensonhaber.com

7 Haziran koalisyonu yapan Saadet Partisi ve BBP, seçim beyannamesini açıkladı: İşçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda ikramiye..

KENDİNE GEL SAADET'E GEL

Seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda, Saadet ve BBP'nin seçim şarkıları ile seçim sloganları da kullanılmaya başlandı. Bunlardan biri "Kendine gel, Saadet'e gel" şeklinde olurken bir başkası ise "Sen de gel hemşerim" şeklindeydi...

Saadet BBP seçim beyannamesi açıklandı

Saadet Partisi ve BBP'nin seçim beyannamesi, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla açıklandı. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin okuduğu beyannamede, terörün sonlandırılması, sosyal birliğin ve kardeşliğin tesis edilmesi, hukukun yeniden yapılandırılması bulunuyor.

Saadet BBP seçim beyannamesi açıklandı

"ÖRTÜLÜ ÖDENEK KALKACAK"

Siyasetin finansmanının şeffaflaştırılması, siyasi sorumluluğu bulunmayan Cumhurbaşkanı'na tahsis edilen örtülü ödeneğin iptali sözü verilen beyannamede, yüzde 10 seçim barajının kaldırılması taahhüdünde bulunuldu.

ÖĞRENCİYE BEDAVA SERVİS

Beyannamede, mayınlı arazilerin tarıma açılması, şeker fabrikalarının özelleştirilme kapsamından çıkarılması, tarım işçilerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, esnaf ve sanatkarlar ile KOBİ'lerin sorunlarının çözümü, milli demir yolu sözü verildi. Enerjideki kayıp ve kaçak bedellerinin, vatandaşın üzerinde yük olmasının önleneceği taahhüdünde bulunuldu.

Saadet BBP seçim beyannamesi açıklandı

SÜTAŞ REKLAMI GİBİ

Saadet ve BBP'nin seçim sloganlarının yer aldığı afişlerin Sütaş reklamlarına benzerliği dikkat çekti.

Saadet BBP seçim beyannamesi açıklandı