Şahan Gökbakar'dan Galatasaray isyanı

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray isyanı

Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar, Grosskreutz'un skandalı nedeniyle sarı-kırmızılı yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.

REZALETE BAK YA

Instagram hesabından Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın aynı karede yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan ünlü komedyen, “Bu iki abimiz kulübe gelince işler iyi gidiyor. Ne zaman yönetimden, futboldan ellerini çekiyorlar, her şey allak bullak oluyor. Rezalete bak ya. Zaten doğru dürüst transfer yapılmadı; yapmaya kalkıyorsunuz onu da beceremiyorsunuz...Bu nasıl iş ya...” diye isyan etti.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray isyanı

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray isyanı

TEPKİLER ARTTI

Beklenilen yıldız oyuncu transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle sarı-kırmızılı yönetime kızgın olan taraftarlar, Kevin Grosskreutz'a lisans çıkarılamamasına neden olan ihmaller zinciri sonrası tepkilerini daha da artırdı.

Özellikle sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren taraftarlar, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i istifaya çağırdı.

Taraftarlar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, "#DursunÖzbekİstifaEt" başlığıyla çok sayıda paylaşımda bulunup, Grosskreutz olayının bardağı taşıran son damla olduğunu savundular.