Samsung, 20 Şubat’ta yeni deneyim mağazalarını açacak
ensonhaber.com

Samsung, 20 Şubat’ta Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e ve katlanabilir telefon Galaxy F modellerini tanıtmaya hazırlanırken, Samsung Experience mağazalarını da açmayı planlıyor. Samsung, telefonlarını tanıtacağı sırada Sammy Los Angeles'taki ‘Brand at The Americana’ 'da, üç yeni Samsung Experience mağazası açacak.

samsunh

MAĞAZALARDA BİRÇOK HİZMET OLACAK

Bu mağazaları ziyaret eden Samsung kullanıcıları, Samsung ürünlerini deneyimleyebilecek ve Samsung’un yeni ürünlerini kullanma şansına sahip olacak. Bu mağazalar, ayrıca akıllı telefonlar, tabletler, giyilebilir ürünler ve daha fazlasını içeren Samsung ürünlerini de satacak.  Ek olarak her mağaza, müşteri hizmeti sağlayacak ve mobil cihazların mağaza içi onarım hizmetini sunacak.

samsunh

SAMSUNG DENEYİM MAĞAZALARINI ARTIRACAK

Samsung’un mağazasını ziyaret eden kullanıcılar, aynı zamanda 4D sanal gerçeklik deneyimi yaşama şansına da sahip olacak ve 4K destekli oyun salonlarında oyun oynama fırsatını yakalayacak. Ayrıca bu mağazalarda, Samsung’un 8K çözünürlüklü televizyonları da sergilenecek. Şirket, bu deneyim mağazalarına oldukça güveniyor ve ileride kapsamlı deneyim mağazası sayısını artırmayı planlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji