Samsung, Galaxy A serisine ait 3 yeni telefon tanıtacak
ensonhaber.com

Şimdiye kadar çıkardığı hiçbir akıllı telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu kullanmayan Samsung, şubat ayında tanıtımını yapacağı Galaxy S10 serisiyle bu duruma bir son verecek. Yeni ortaya çıkan raporlara göre ekrana gömülü parmak izi özelliği, Galaxy A serisi telefonlarda da görülecek.

SAMSUNG

YENİ GALAXY A TELEFONLAR

Güney Kore medyasındaki haber kaynaklarına göre Samsung bu yıl, ekrana gömülü parmak izi özelliği bulunan 3 adat Galaxy A serisine ait telefon piyasaya sürecek. Galaxy A50, Galaxy A70 ve Galaxy A90 isimlerine sahip olacak bu 3 telefondan en güçlüsü Galaxy A90 olacak.

Sensörler ve diğer parçalar için tedarikçiler ile anlaşan Samsung'un, Galaxy A serisine ait yeni telefonlarını, 2019'un ikinci çeyreğinde piyasaya sürmesi bekleniyor.

samsung galaxy a

BİRÇOK YENİ TELEFON GELECEK

Bu üç model dışında Samsung, 2019 yılı için 6 yeni model daha piyasaya çıkarmanın planlarını yapıyor. Bu telefonlar muhtemelen yana veya arkaya yerleştirilmiş parmak izi okuyucularıyla birlikte gelecek. Galaxy A seirine ait bazı telefonlarda 3D sensörlü birden fazla kamera da bulunacak.

Orta sınıf kategorisindeki pazar payını daha da artırmak isteyen Samsung, amiral gemisi modellerine göre daha ucuz telefonlar üreterek bu amacını gerçekleştirmek istiyor.