Samsung Galaxy S10'un tanıtım tarihi belli oldu
ensonhaber.com

Samsung Galaxy S9 , 2018'in en popüler Android akıllı telefonlarından biri olarak artık yerini yavaş yavaş Galaxy S10'a bırakıyor. Samsung'un Galaxy S10 serisini resmi olarak şubat ayında tanıtması ve satışa çıkarması bekleniyor. Daha gelişmiş bir telefon olarak karşımıza çıkacak Galaxy S10'un tanıtım tarihi belli oldu.

samsung galaxy s10

TANITIM TARİHİ

Samsung, resmi olarak 20 Şubat 2019'da San Francisco'da bir etkinlik düzenleyerek Galaxy S10 serisini resmen tanıtacak. Ayrıca Samsung Galaxy S serisinin 10. yılı olması sebebiyle, şirket etkinlik davetiyesinde 10 sayısına vurgu yapmış görünüyor.

samsung galaxy s10

GALAXY S10 SERİSİ TELEFONLARIN İSİMLERİ DE BELLİ OLDU

Söz konusu etkinlikte Samsung'un, çok konuşulan katlanabilir telefonunun tamamen kullanılabilir sürümünü de tanıtacağı iddia ediliyor. Ayrıca etkinlikte Galaxy S10 serisine ait yeni bir 5G telefonunun da tanıtılabileceği konuşuluyor. Etkinlik yaklaşırken, Galaxy S10 serisine ait 3 telefonun da isimleri sızdırıldı. S10 serisinin, Galaxy S10, daha küçük bir Galaxy S10 E ve daha büyük olan Galaxy S10 Plus modellerinden oluşacaği söyleniyor.