Sancaktepe'de dehşet: 2 kardeş çekiçle öldürüldü
DHA

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde, 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede 2 erkeğe ait ceset bulundu. 6 kişinin kaldığı belirtilen eve ihbar üzerine sabah saatlerinde çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Sancaktepe'de dehşet: 2 kardeş çekiçle öldürüldü

BIÇAK VE ÇEKİÇLE ÖLDÜRÜLDÜLER

Eve gelen polisler, Barış K. ve  Metin K. 'nin cesediyle karşılaştı. İki kardeşin çekiç ve bıçakla öldürüldüğü belirlenirken yakındaki bir kahvehanede yine bıçak ve çekiçle Hüseyin Batmaz'ın yaralandığı belirlendi.

Sancaktepe'de dehşet: 2 kardeş çekiçle öldürüldü

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Mehmet B., gözaltına alındı. Polisin olayla ilgil incelemesi sürüyor.

Mehmet B.'nin gece saatlerinde Metin Kaymaz'ı boğazını bıçakla keserek, Barış Kaymaz'ı ise başına çekiçle vurarak öldürdüğü belirlendi. Mehmet B.'nin saat 09.00 sıralarında gittiği kahvehanede de diğer ev arkadaşı Hüseyin Batmaz'ı çekiç ve bıçakla ağır yaraladığı öğrenildi.

Sancaktepe'de dehşet: 2 kardeş çekiçle öldürüldü

"SABAH ÇOK SES VARDI"

Acı haberi alan ve olay yerine gelen Kaymaz kardeşlerin yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

Sabah saatlerinde daireden gürültüler geldiğini belirten alt komşu Gönül Arslan, "Bekar evi; ama anne babası memlekette. Arkadaşları falan gelip gidiyordu. Sabah çok ses vardı. Önceden de sesler geliyordu bir şey düştüğünü zannettim." diye konuştu.

"PİŞMANIM"

Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesi sona erdi. İki kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adil Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürdürürken Mehmet B., polis merkezinden çıkışta 'Pişmanım' dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)